Sådan kommer du billigst afsted på en afbudsrejse

Sådan kommer du billigst afsted på en afbudsrejse med all inclusive – 5 gode tips

Hvis du ser på at forsøde dit efterår med en dejlig rejse syd på, så overvej at tage på en afbudsrejse. Og selvom det lyder som noget fra 70’erne, så lever afbudsrejser faktisk i bedste velgående. Og nu om dage kan du krydre det med at komme på all inclusive, så du rigtigt kan slappe af.

Men det er vigtigt, at du griber det an på den rigtige måde, hvis du gerne vil afsted på den billigste måde; der er jo ikke nogen grund til at betale for mange penge for en tur på ferie.

Herunder har vi samlet de vigtigste ting, som du bør tænke over, når du skal booke afbudsrejser med all inclusive.

Find en pakke, der indeholder alt, hvad du ønsker

Det er vigtigt, at du tænker over, hvad du ønsker i din feriepakke. Hvis du søger all inclusive, så vil du gerne have at så mange ting som muligt er inkluderet. Men nogen steder kan der komme skjulte omkostninger ovenpå, eller du kan på destinationen blive overrasket over, at du bliver bedt om at betale for noget, som du troede var inkluderet.

Så check en ekstra gang, om hotel, forplejning og fly er med – så bliver du ikke overrasket.

Bestem de samlede omkostninger for rejsen, ikke kun grundprisen

Når du ved, hvad pakken indeholder, så kender du også prisen for det hele. Men overvej alligevel en ekstra gang, om I kunne få lyst til at lave ekstra aktiviteter udover det, som foregår på resortet. Vil I på tur udenfor området? Vil I måske leje en bil for at kunne komme lidt rundt? Vil I ud at dykke?

Aktiviteter som disse er normalt ikke inkluderet i det, du betaler for at være på resortet. Så for at undgå chokket, når du kommer hjem og ser bankkontoen, så tænk godt igennem på forhånd, hvad I gerne vil, og hvad det koster.

Vær fleksibel med dine rejsedatoer, tidspunkter og destinationer

Afbudsrejser kan opstå når som helst; afrejsedage kan være både hverdage og weekend. Så vær indstillet på, at du skal være fleksibel med de dage, du kan rejse og de tidspunkter, du kan rejse på.

Hvis du har mulighed for at rejse på tidspunkter, hvor kun få kan rejse, bliver det lettere for dig at finde et godt tilbud. Kan du derimod kun rejse, når alle andre også rejser, så er efterspørgslen meget større – og de gode tilbud meget færre.

Og endelig; hvis du kan være fleksibel omkring, hvor du tager hen, kan der være yderligere penge at spare. Og igen; vil du rejse til steder, hvor færre vil hen, bliver det billigere for dig.

Vær forberedt på at handle hurtigt, når du finder en god handel

Afbudsrejser er få; det er jo overskudskapaciteten, som rejsebureauerne sælger billigt, så de bliver normalt solgt meget hurtigt. Rejsebureauerne sælger rejserne billigt for at få fyldt de sidste huller op, og det kan også være tæt på afrejsetidspunktet.

Så brug tid på at holde øje med de gode tilbud, så du kan slå til, når muligheden er der. Og jo bedre du er informeret om prisniveau, og du ved, hvad du er på jagt efter, jo hurtigere kan du beslutte dig.

Tjek flere websteder for de bedste tilbud

Selvom der er gode websteder, som samler gode tilbud på afbudsrejser, så kan det alligevel være værd at følge flere forskellige websteder. De gode tilbud bliver altid stillet sammen, men mere bare udbudt af de bureauer, der gerne vil sælge.

Hvis du følger disse anbefalinger, er der gode muligheder for at du kan finde et godt tilbud på en afbudsrejse til all inclusive. Så kast dig ud i det, så du kan få det sidste sollys med, så du kan gå vinteren trygt i møde.