Black Friday 2022 er lige om hjørnet – her er 4 gode tips til at få de største besparelser på dagen

Den 25. november 2022 er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det snart er Black Friday 2022. Hvis du elsker shopping og gode tilbud, må det her være din absolutte yndlings dag. Her kører stort set alle butikker og webshops med særligt gode tilbud. Hvis du derfor har et produkt, som du har haft et godt øje til gennem længere tid, kan du helt sikkert finde et godt tilbud. Ligesådan er det for mange mennesker også en oplagt mulighed for at skyde juleshopping i gang.

Uanset om du vil købe produkter til dig selv, dine nærmeste eller begge dele, skal du først finde de gode tilbud. Hvis du gerne vil vide hvordan, skal du blot læse videre.

1: Tilmeld dig til dine yndlingsbutikkers nyhedsbrev

Uanset om en butik findes fysisk eller kun online, har de fleste butikker i dag et nyhedsbrev. Det sender de ud til deres tilmeldte læsere med forskellige intervaller. I nyhedsbrevet er der ofte gode tilbud og nyttig information. Derfor er der også mange butikker, der vælger at offentliggøre deres Black Friday tilbud i deres nyhedsbrev. Først bagefter offentliggør de tilbuddene for den øvrige kundekreds.

Hvis du derfor gerne vil være på forkant med de store tilbud, kan det være en god idé at tilmelde dig til dine yndlingsbutikkers nyhedsbrev. På den måde vil du ofte modtage tilbuddene før alle andre.

2: Læs tilbudsaviser

Fysiske butikker sender ofte tilbudsaviser ud. Heri kan du se butikkens bedste tilbud den pågældende uge eller måned. Derudover er der også mange butikker, der laver en særlig Black Friday eller Black Week tilbudsavis. Her kan du fået overblik over alle de tilbud, som butikken vil føre på den pågældende dag – eller hele ugen.

Ofte bliver tilbudsaviser sendt til din postkasse, men hvis du gerne vil sikre dig, at du modtager butikkens tilbudsavis, kan du selv kontakte butikken. Her kan du bede dem om at notere din adresse, så du er sikker på, at du modtager deres tilbudsavis. Ofte kan de også sende den online, så du altid har tilbudsavisen ved hånden.

3: Sociale medier

I dag har langt de fleste butikker og webshops sociale medier. Faktisk har de ofte flere af slagsen. Her er det også meget normalt, at virksomhederne offentliggør deres Black Friday tilbud. Hvis du derfor gerne vil opnå en stor besparelse til Black Friday, er det en god idé at begynde at følge dine yndlingsbutikker.

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af et godt tilbud, bør du finde virksomheden på dit foretrukne medie. Hvis du derimod vælger et socialt medie, som du ikke bruger ofte, er der større risiko for, at du går glip af et godt tilbud.

Derudover kan du på de fleste sociale medier vælge at gøre en profil til én af dine favoritter. På den måde vil virksomhedens profil optræde hyppigere i dit nyhedsfeed. Det gør det nemmere for dig at få øje på de gode tilbud.

Du kan selvfølgelig også bare gøre det til en vane at tjekke virksomhedens profil jævnligt op til Black Friday. På den måde bør du også opdage de gode tilbud.

4: Black Friday hjemmesider

Der findes også Black Friday hjemmesider. Det er hjemmesider, der stræber efter at samle alle de gode tilbud på Black Friday.

På disse sider kan du blot vælge en kategori. For eksempel herremode eller ure. Herefter vil du blive præsenteret for de mange gode tilbud, som de forskellige butikker og webshops fører inden for netop denne kategori.

På den måde kan du nemt og hurtigt finde en god besparelse til Black Friday eller Black Week.