shopping i københavn

Shoppingcentre i København – hvor skal du foretage dit næste køb?

København er en stor by, og der er mange muligheder, når det kommer til shopping. Du kan både finde spændende, lokale butikker, og store shoppingcentre med et bredt udvalg. Synes du, at det er svært at danne overblik over de mange muligheder? Her er en oversigt over nogle af de bedste shoppingområder og storcentre i København. Med lidt hjælp kan du hurtigt finde et sted at foretage dit næste køb. Vi har udvalgt steder i hele byen, og der er med garanti et område i nærheden af dit hjem.

Den lokale oplevelse

Hvis du gerne vil have en rigtig københavnsk oplevelse, bør du besøge Vesterbrogade. Her er pulserende byliv, masser af fede butikker og så ligger gaden kun et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen. Der er både caféer, butikker, restauranter, men også masser af lokalt liv med kontorer og lejligheder. Der er masser af smuk bygningsarkitektur, og det er rigtig spændende at undersøge den historiske arkitektur, mens du shopper. Uanset om du er en indfødt Københavner eller bare er en turist fra Jylland, er det altid en god oplevelse at besøge Vesterbrogade. Du får kultur og byliv for alle dine penge!

Du kan også tage et smut forbi Nørrebrogade, hvor der er masser af liv, kultur og god stemning. På indre Nørrebro kan du finde mange spændende butikker, som forhandler alt fra den nyeste mode til spændende vintagetøj. Der er også specialbutikker med særlige varer, som du ikke kan finde nogle andre steder. Når du bliver træt i benene, kan du tage en slapper på én af de utallige caféer. Der er caféer i alle prisklasser, og du kan nemt finde et lækkert måltid mad, som passer til dit budget. Du kan også nyde en drink på én af de cool barsteder. Mulighederne er talrige, og det er kun fantasien der sætter grænser på Nørrebro.

I storcenteret er det hele samlet på ét sted

København er også kendt for sine storcentre, såsom Magasin og Salling. Her finder du et bredt udvalg af luksuriøse varer, og du kan hurtigt gøre et godt køb. Samtidig kan du nyde en lækker kop kaffe eller en sandwich, når sulten trænger sig på. Frederiksbergcenteret er også et dejligt shoppingcenter med mange forskellige kæder, såsom H&M, Normal, Søstrene Grene og meget mere. Hvis du har planer om at indkøbe flere forskellige ting, kan du med fordel tage i Frederiksberg Centeret. Der er også en Føtex, så du kan få klaret dagligvarene i samme omgang. En anden fordel ved at tage i shoppingcenter er, at du ikke skal bekymre dig om vejret. Du har tag over hovedet, og du kan bruge masser af timer uden at blive våd eller fryse. Det er især dejligt i de danske vintermåneder, hvor det tit er både koldt og vådt udenfor.

Hvis du gerne vil besøge et kæmpe shoppingcenter, så bør du besøge Fields i København S. Der er masser af shoppingmuligheder, og du kan købe alt mellem himmel og jord. Det er lidt tilgengængeligt med metroen, og der er også mulighed for at spise en god bid mad på Gorms Pizza, Sunset Boulevard eller noget tredje.

Kombinér shopping med en tur på stranden

På Amager kan du både shoppe på Amagerbrogade og i Amagercenteret. På Amagerbrogade er der flere gode butikker og caféer. Der er også rig mulighed for at få en ny frisure med masser af gode frisørsaloner. I Amagercentret er der mange kæder, og du kan hurtigt få dækket dit shoppingbehov. Når du bliver træt i benene, kan du tage en slapper på Amagerhylden: Det lokale værtshus, som ligger inde i centret. Hvis du vælger Amager som din næste shoppingdestination, kan du også tage en tur på stranden. Amager Strandpark ligger nemlig en lille gåtur fra Amagerbrogade, og her kan du hurtigt tilbringe mange afslappende timer – såfremt at vejret tillader det. Amager er en sprudlende bydel i vækst, og der bor mange unge studerende. Dette skyldes blandt andet at KUA har adresse på Amager. Når du besøger Amager, vil du hurtigt føle dig hip med de unge.

Èt andet sted, hvor du kan kombinere shopping med strandtur, er på Østerbro. Østerbro er en sofistikeret bydel, og der er mange lækre butikker, som er opdateret på al den nyeste mode. Du finder også gode caféer og restauranter, samt masser af spændende arkitektur. Når du er færdig med din shopping, kan du tage S-toget til Svanemøllen, hvor man kan bade.

En tredje mulighed er Fisketorvet, som er et shoppingcenter på ydre Vesterbro. Her finder du alt hvad hjertet begærer af butikker og restauranter. Noget af det fede ved Fisketorvet er, at du kan krydre shoppingturen med en tur i biografen. På en solskinsdag ligger Kalvebod Brygge også ganske kort fra Fisketorvet, så du kan både få en frisk dukkert, shopping og en filmoplevelse – Hvad mere kan man ønske sig?